3 Tips om eenvoudig je weg te vinden in Eindhoven

Als je een paar dagen in Eindhoven moet vertoeven wil je uiteraard mobiel zijn en overal zonder problemen heen kunnen. Gelukkig is transport in Eindhoven absoluut geen probleem.

Kort zullen we je de drie makkelijkste manieren noemen van vervoer in de Lichtstad.

  1. Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer in Eindhoven gelukkig is erg goed geregeld. Het Centraal Station bevindt zich midden in het centrum van de stad, dus als je met de trein komt sta je gelijk op een centraal punt. Wel zo fijn natuurlijk.

Daarnaast beschikt Eindhoven ook nog over een station in het noorden van de stad. Tussen de twee stations rijden veel bussen en in de gehele stad kun je met lijnbussen vrij snel overal komen.

  1. Neem de taxi

Heb je geen zin om op de bus te wachten en te moeten stoppen bij iedere halte? Dan is de taxi natuurlijk een goed alternatief.

In Eindhoven zijn er per man meer taxi’s dan waar dan ook in Nederland, dus het zal je geen moeite kosten om er eentje te vinden. Vooral in de buurt van de stations heb je binnen no-time een taxi te pakken.

  1. Huur zelf een auto

Wil je nog mobieler zijn, dan kun je natuurlijk ook nog zelf een auto huren. Zo kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer je reis heen gaat.

In Eindhoven kun je in het centrum op een aantal plekken terecht voor een huurauto, maar het makkelijkst is om bij Eindhoven Airport een auto te huren. Prijzen zijn hier over het algemeen wat lager en het kost je minder tijd om uit de stad te gaan.

Heb je dus een weekendje in de Zuidelijke stad voor de boeg? Met deze drie handige tips voor vervoer vind je eenvoudig je weg in Eindhoven.